BEZOEKADRES

Stationsweg 5b
4811 AX Breda

Openingstijden

ma – vrij | 8:30 – 18:00
za – zo | gesloten

Boekhouder nodig?

076 521 93 20

BEZOEKADRES

Stationsweg 5b
4811 AX Breda

Openingstijden

ma – vrij | 8:30 – 18:00
za – zo | gesloten

Boekhouder nodig?

076 521 93 20

  1. Home
  2. Accountancy

diensten

accountancy

Goed ondernemen start bij een overzichtelijke en ordelijke administratie.

Administratie en boekhouding

Een goed opgezette administratie en boekhouding is belangrijk voor elke type onderneming. In één oogopslag kan waardevolle informatie worden verkregen met betrekking tot de winstgevendheid van je onderneming. Cruciale informatie wanneer je wilt investeren of wilt weten of je jouw doelstellingen gaat halen of moet bijstellen.

Cloud

Je wilt de financiële administratie uitbesteden, maar toch 24/7 kunnen zien hoe je er financieel voor staat. Online boekhouden heeft de laatste jaren een enorme vlucht gemaakt en is voor iedere ondernemer tegenwoordig bereikbaar en betaalbaar geworden.

Wij verzorgen de administratie indien je dit wenst volledig in de cloud. Dat betekent dat je geen bonnetjes meer hoeft te plakken of bewaren en sleep je niet meer met multomappen. Wij verwerken jouw gehele administratie van Btw tot jaarrekening online en jij houdt ondertussen het overzicht. Voor nog meer overzicht zijn er ook oplossingen met tussentijdse cijfers. Deze software geeft je maximale controle over jouw onderneming.

goed van start

Onze administratieve dienstverlening start bij jou, de ondernemer. Jij geeft aan waar je  ondersteuning nodig hebt en wat je doelstellingen zijn. De basis is het opstarten van een solide financiële administratie en boekhouding. Van daaruit kunnen we stappen zetten, steeds onderbouwd door cijfers en feiten.

Kunnen wij je verder helpen?

jaarrekening

Krijg inzicht in de resultaten van jouw onderneming. Soms verplicht, vaak niet.

Tussentijdse cijfers

Om je onderneming op koers te houden, heb je actuele informatie nodig.

online boekhouden

Geen bonnetjes meer bewaren maar fotograferen met een app.