BEZOEKADRES

Stationsweg 5b
4811 AX Breda

Openingstijden

ma – vrij | 8:30 – 18:00
za – zo | gesloten

Boekhouder nodig?

076 521 93 20

BEZOEKADRES

Stationsweg 5b
4811 AX Breda

Openingstijden

ma – vrij | 8:30 – 18:00
za – zo | gesloten

Boekhouder nodig?

076 521 93 20

  1. Home
  2. Accountancy
  3. Online boekhouden

accountancy

online boekhouden

Je besteedt jouw tijd het liefst aan ondernemen. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk werkzaamheden te automatiseren. Met onze online boekhoudpaketten kan je eenvoudig online uw financiële administratie voeren en kijken wij op de achtergrond met je mee.

Met je tijd mee

Online boekhouden is de nieuwe trend van de moderne ondernemer. Net als veel andere processen binnen je bedrijf, is ook de administratie van een onderneming steeds vaker volledig geautomatiseerd.

Hoe werkt online boekhouden?

Administratie aanleveren is voortaan erg eenvoudig. Papieren facturen en bonnen scan of fotografeer je en stuur je vervolgens door via app of browser. Digitale facturen kun je direct uploaden.

Jouw verkoopfacturen die je via het online boekhoudprogramma aanmaak, worden direct geboekt in je boekhouding.

De verwerking van bankmutaties gaat bijna geheel automatisch. De software herkent de debiteur of crediteur en grootboekrekening en verwerkt de factuur of bon  in jouw boekhouding. Uiteraard blijft er altijd controle of de juistheid van de boekingen.

10 voordelen van online boekhouden

Online boekhouden biedt tal van voordelen. Wij hebben een top-10 voor je samengesteld:

1. Online boekhouden bespaart veel tijd

Bonnen en inkoopfacturen fotografeer je met je smartphone. Je voert je gegevens één keer in en ze worden meteen verwerkt. Jouw bonnen facturen zijn eenvoudig terug te vinden, dus nooit meer zoeken. Daarnaast controleert ons boekhoudprogramma op dubbele facturen.

2. Online boekhouden geeft inzicht

Online boekhouden biedt verschillende rapportages om beter inzicht te krijgen in de administratie.

3. Online boekhouden is goedkoper

Doordat online boekhouden efficiënter en sneller is, zijn wij er minder uren mee bezig. Dit vertaalt zich in scherpe tarieven.

4. Eenvoudig samenwerken

Heb je vragen of is er iets niet helemaal helder? Wij kijken live met je mee. En dat werkt echt veel beter.

5. Handige koppelingen

Bankafschriften overtypen is met een bankkoppeling verleden tijd. Het voorkomt fouten en bovendien bespaar je veel tijd. Daarnaast bestaan er koppelingen met bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel, klanten of leveranciers.

6. Online boekhouden is overal mogelijk

Indien er internet beschikbaar heb je altijd inzage hoe je bedrijfsfinanciën ervoor staan en kan je jouw administratie bijwerken. 

7. Automatisch updaten & back-ups

Heb je computerproblemen? Dan staat jouw boekhouding veilig online opgeslagen. Van al je werk wordt automatisch een back-up gemaakt door het boekhoudprogramma.  Zo raak je nooit meer gegevens kwijt.

Online boekhoudsoftware update automatisch. Dus nooit meer omkijken of je nog werkt met de laatste versie.

8. No-hands accounting

Multomappen zijn nagenoeg verleden tijd, want je kan vrijwel papierloos werken en hebt alles digitaal beschikbaar. Met een online boekhoudprogramma is het een stuk makkelijker om alle gegevens zeven jaar te bewaren tot de wettelijke bewaarplicht van de belastingdienst is verstreken.

9. Makkelijk digitaal factureren

Een verkoopfactuur maak je binnen een minuut in het boekhoudprogramma. Daarna stuur je die digitaal naar jouw klant. Makkelijker, sneller, foutloos en goedkoper.

10. Online boekhouden is veilig

Alle data wordt versleuteld en op meerdere servers opgeslagen. Aanbieders van boekhoudsoftware zijn afhankelijk van hun betrouwbaarheid. Om die reden zorgen zij altijd voor goede, automatische back-ups en beveiliging. De boekhouding is online een stuk beter beveiligd dan op je eigen computer.

Ben je (startende) ondernemer en wil je overstappen naar online boekhouden? Of wil je een demonstratie met onze software Exact Online. Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

Kunnen wij je verder helpen?

jaarrekening

Krijg inzicht in de resultaten van jouw onderneming. Soms verplicht, vaak niet.

Tussentijdse rapportages

Om je onderneming op koers te houden, heb je actuele informatie nodig.

online boekhouden

Nullam fermentum libero lacinia nibh laoreet lobortis.