BEZOEKADRES

Stationsweg 5b
4811 AX Breda

Openingstijden

ma – vrij | 8:30 – 18:00
za – zo | gesloten

Boekhouder nodig?

076 521 93 20

BEZOEKADRES

Stationsweg 5b
4811 AX Breda

Openingstijden

ma – vrij | 8:30 – 18:00
za – zo | gesloten

Boekhouder nodig?

076 521 93 20

  1. Home
  2. Belasting
  3. Omzetbelasting

diensten

Omzetbelasting

Belasting betalen hoort erbij, maar je wilt niet te veel betalen. Persoonlijk belastingadvies draagt bij dat je goed geïnformeerd bent en optimaal gebruikmaakt van de fiscale mogelijkheden.

aangifte btw 

Bijna elke ondernemer moet verplicht digitaal btw-aangifte of aangifte-Omzetbelasting doen. Beide komen op hetzelfde neer. Sommige ondernemingen leveren goederen of diensten die vrij zijn van btw. Zij hoeven meestal geen aangifte Omzetbelasting te doen.

In de btw-aangifte geef je de btw op die je jouw klanten in rekening hebt gebracht. De btw die jouw leveranciers aan jou hebben berekend trek je af. Doe altijd btw-aangifte. Ook als je geen omzet had.

Veel ondernemers doen de aangifte Omzetbelasting zelf. Dit is ook vaak goed te doen en bespaart in de kosten. Echter kan Omzetbelasting complex worden indien zaken wordt gedaan met het buitenland. Er zijn een hoop verschillende regelingen. Indien deze niet correct worden aangegeven, dan kan de Omzetbelasting voor nare verassingen zorgen. 

Ben je niet zeker of je jouw aangifte correct verstuurd? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek en ben zeker van je zaak.

Wat kunnen wij voor je doen?

Inkomstenbelasting 

Ben je zzp'er of vennoot? Dan betaal je Inkomstenbelasting over je winst.

Vennootschapsbelasting 

Heb je bijvoorbeeld een BV? Dan betaal je misschien Vennootschapsbelasting.

tussentijdse cijfers

Om je onderneming op koers te houden, heb je actuele informatie nodig.