Boekhouden 2.0

Je wilt de financiële administratie uitbesteden, maar toch altijd inzicht hebben in je actuele resultaten? Dan hebben wij de perfecte oplossing!

Wij verzorgen de administratie volledig online samen met onze softwareleverancier Exact Online. Door jouw administratie onder te brengen in de cloud bespaar je tijd en ben je verlost van bonnetjes en facturen. Bovendien heb je altijd een actueel btw-overzicht.

Verder werken we met apps en online tools om de administratie zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Boekhouden 2.0 wordt dit genoemd en helemaal klaar voor de toekomst.

Vanuit ons administratiekantoor in Breda regelen we de financiële administratie op afstand voor allerlei bedrijven. Van ZZP tot MKB. Wij zijn getraind om optimaal gebruik te maken van deze software. Daarom is onze doelstelling de ondernemer zoveel mogelijk te ontlasten door gebruikmaking van innovatieve software.

Hoe werkt het?

Via de app of browser lever je de kassabonnen, inkoop- en verkoopfacturen aan. Dit kan met een foto van een smartphone of een ontvangen pdf-document.

Binnen je webbrowser en app krijg je realtime inzicht in je financiële situatie. Wij leggen jou in gewone mensentaal uit hoe je deze financiële cijfers leest en toepast binnen jouw onderneming. We zijn persoonlijk betrokken en kijken altijd met je mee. Bovendien geven we je advies op maat wanneer jij dat nodig hebt.

Liever geen cloud?

Niet iedereen is handig met computers en mobiele telefoons. Wij zijn ons bewust van een generatie ondernemers die het liever bij het oude houdt. Daarom kan de administratie ook fysiek worden aangeleverd. Gewoon op de vertrouwde manier zonder gedwongen te worden met apps en andere digitale toepassingen te werken.

Zonder een goede administratie is uw organisatie financieel stuurloos.

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Wil je vrijblijvend in contact komen met een boekhouder? Neem direct contact op.

boekhouder met rekenmachine

Voordelen van online boekhouden
Razendsnel factureren
Inzicht in resultaten
Geen bonnetjes bewaren
Actueel btw-overzicht
Inclusief app

Klaar voor een nieuwe manier van boekhouden?