Belastingaangifte

Wij zijn er niet alleen voor ondernemers maar ook voor particulieren in Breda en omstreken. Particulieren hebben hoofdzakelijk te maken met de inkomstenbelasting. Dit kan de jaarlijkse aangifte zijn, maar ook bij overlijden komt ook de inkomstenbelasting om de hoek kijken. Indien er ook vermogen wordt nagelaten, dan komt de erfbelasting in beeld.

Huis gekocht?

Wie een huis koopt in Nederland krijgt meestal te maken met de eigenwoningregeling. Rente en kosten ten behoeve van de financiering van de eigen woning zijn onder voorwaarden aftrekbaar. De voorwaarden zijn de voorbije jaren steeds complexer geworden. Geen idee of je kan profiteren van deze fiscale voordelen? Neem contact op en wij geven je antwoord.

Toeslagen

Tot een bepaalde inkomensgrens kan iemand recht hebben op een toeslag. Dit kan een zorgtoeslag of huurtoeslag zijn. Indien er ook jonge kinderen in het gezin wonen, dan zijn er nog twee toeslagen. Een toeslag wordt uitgekeerd op basis van een vooraf geschat inkomen of situatie. Wijzigingen hiervan gedurende het jaar kan gevolgen hebben voor de recht op toeslag. Voorkom veelal hoge teruggave aan de Belastingdienst en laat ons je toeslagen verzorgen.

Onze diensten voor particulieren

Inkomstenbelasting

P-biljet: Voor inwoners van Nederland

M-biljet: Bij vertrek of terugkeer

C-biljet: Voor Nederlanders die wonen in het buitenland

F-biljet: De laatste aangifte inkomstenbelasting bij overlijden

Toeslagen

Problemen met de toeslagen? Ieder jaar terugbetalen? Wij kunnen dit voor je voorkomen!

Schenk- en erfbelasting

Is de schenking of nalatenschap van beperkte omvang? Wij zijn in onze tarieven altijd scherper dan een notaris. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hoe kunnen we je helpen?

Problemen met je belastingaangifte? Voorkom fouten en laat het over aan een belastingadviseur.

huizen

waarom particulieren
ons kiezen
Deskundig advies
Uitstel van aangifte mogelijk
Gratis adviesgesprek
Professionele software

Op zoek naar een betrouwbare financieel adviseur?