Salaris

Een onderneming start doorgaans klein. Maar als na verloop van tijd de activiteiten toenemen, dan wordt het aannemen van personeel de logische vervolgstap. In Nederland is de afgelopen decennia gebouwd aan een uitgebreid stelsel van arbeidswetgeving en sociale zekerheid. De werknemer geniet door deze ontwikkelingen een hoge mate van bescherming tegenover zijn of haar werkgever. Dit heeft als gevolg dat het houden van een salarisadministratie specialistisch werk is geworden. Er zijn honderden verschillende CAO’s met ieder eigen specifieke regelingen.

Loonstroken

Het uitdraaien van loonstroken is toch niet meer dan een simpele druk op de knop? De computer doet het werk! Of is dit te makkelijk? Loonstroken worden inderdaad niet meer handmatig uitgewerkt. Echter zoals het altijd gaat met automatisering: de input bepaalt de kwaliteit van de output.

Het voeren van een salarisadministratie bent u als ondernemer wettelijk verplicht indien u personeel in dienst heeft. De loonheffingen betreft complexe materie en vereist vakkennis en ervaring voor correcte verwerking. Denk hierbij aan fiscale en sociale wet- en regelgeving die continu aan verandering onderhevig is. Bovendien is de salarisverwerking een maandelijks terugkerend ritueel. Een tijdrovende taak als u dit zelf doet. Uitbesteding van de salarisadministratie is daarom een uitstekende manier om tijd vrij te maken voor uw corebusiness.

Cloud

Wij zijn van mening dat een papieren salarisstrook duur en omslachtig is in het digitale tijdperk. Een moderne salarisadministratie bevindt zich daarom niet meer in een ordner, maar is volledig in de cloud ondergebracht. Uw medewerkers hebben via een Employee Self Service (ESS) account altijd en kosteloos toegang tot de loonstroken en jaaropgaven. Dit draagt bij aan een efficiënte en veilige manier van salarisverwerking. Als ondernemer heeft u belang bij een tijdige en correcte salarisverwerking. Uw medewerkers willen elke maand zeker zijn van een tijdige en correcte uitbetaling van het salaris.

“Een goede salarisadministrateur zorgt voor tevreden medewerkers en houdt de loonkosten beheersbaar binnen je organisatie”

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Wil je vrijblijvend in contact komen met een salarisprofessional? Neem direct contact op.

loonstrook met munten

onze voordelen
voor salarisverwerking
HBO+ salarisprofessionals
All-in tarieven
Alle CAO's
Inclusief pensioenaangifte
Volledig online

Waarom werkgevers voor ons kiezen

Cloud

Salarisadministratie wordt volledig uitgevoerd in de cloud. Geen fysieke administratie meer nodig.

Veilig

Onze salarissoftware voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Privacygevoelige informatie van uw medewerkers zijn hiermee gewaarborgd.

Employee Self Service

Uw medewerkers kunnen gratis inloggen in een persoonlijke omgeving waarin zij onbeperkt toegang hebben tot hun loonstroken en jaaropgaven. Maandelijks verstrekken van documenten is hiermee verleden tijd.

Deskundig

Onze salarisadviseurs zijn in het bezit van vakdiploma’s en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van loonheffingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Salaris

Houd je medewerkers gemotiveerd en zorg voor tijdige betaling. Salarissenstroken worden

Bespaar

De overheid verstrekt diverse subsidies die besparen op uw loonkosten. De regels zijn complex en ondernemers lopen hierdoor voordelen mis.

beheers je loonkosten met onze betaalbare all-in tarieven
per maand
Vaste verloning
15 vanaf €
per loonstrook | excl. btw
per maand
Variabele verloning
20 vanaf €
per loonstrook | excl. btw
eenmalig
Nieuwe medewerker
50 vanaf €
per medewerker | excl. btw

Klaar voor een nieuwe manier van salarisverwerking?